Prisonbreak ittifakı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Prisonbreak ittifakı

PrisonBreak ittifakı irtibat forumu

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi)

+2
ARIZALI
X MAN
6 posters
YazarMesaj
X MAN

X MAN

Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi) Empty
MesajKonu: Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi)   Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi) Icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 11:31 am

Merhaba arkadaşlar...

Evrenimiz x1 evren ve ISSlı evren. İttifakımız da genellikle filoculardan oluşan bir grup olduğuna göre ve evrenin henüz başında olduğumuza göre buna göre bir strateji belirlememiz gerektiğini düşünüyorum.

Şu an itibari ile 19 üyemizden 15'i 1. galakside, 2 tanesi 2. galakside bir tanesi 3. galakside ve bir kişi de 4. galakside bulunuyor.

Herkesin 9'ar sömürge hakkı olduğunu varsayarsak...

Hızlı gelişim için Anagezegenimiz yakınındaki sömürgeler dışındaki 7 sömürgeyi
İttifakça yakın yerlerden almalıyız.

Mesela ben ana gezegenim çevresine 2 tane söm attıktan sonra 2. galaksideki arkadaşlardan birinin 30-40 sistem öte veya berisine söm alıcam...

Her birimiz, birbirimize bu şekilde mevzilenirsek hem ticaret açısından yararlı olur hemde evrenin ISS'li olduğu düşünülürse savaşlarda mükemmel sonuca ulaşırız.

Sizlerden yapmanızı istediğim tek şey bu fikri benimsemeniz ve atacağınız 3. koloniyi başka galaksiye atıp bilgi paylaşımı içinde olmanız. Bu sayede adım atacak diğer kişilerde sömürge dağılımınıza yakın yerden koloni alabilirler...
ARIZALI

ARIZALI

MesajKonu: Geri: Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi)   Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi) Icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 11:44 am

mantıklı Smile ama ben ilk 2 sömü kendi sistemimden alma taraftarıyım 3 ncü sömü dedigin sekilde degerlendirmek dogru olan Smile
X MAN

X MAN

MesajKonu: Geri: Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi)   Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi) Icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 11:47 am

ARIZALI demiş ki:
mantıklı Smile ama ben ilk 2 sömü kendi sistemimden alma taraftarıyım 3 ncü sömü dedigin sekilde degerlendirmek dogru olan Smile

Güzel;) 3. sömü alırken tekrar konuşuruz o halde
ARIZALI

ARIZALI

MesajKonu: Geri: Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi)   Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi) Icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 11:56 am

X MAN demiş ki:
ARIZALI demiş ki:

Güzel;) 3. sömü alırken tekrar konuşuruz o halde

tabi herzaman What a Face
X MAN

X MAN

MesajKonu: Geri: Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi)   Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi) Icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 3:58 pm

testament_1987@hotmail.com adlı arkadas oyundaki adını unuttum..

Farklı konu başlıkları açmak yerine aşağıda "post reply" var ona tıklayıp buraya yazarsan görüşlerini dağınıklık olmaz sağol Laughing
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi)   Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi) Icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 4:53 pm

Puhaha..eleman karıştırmış butonları..forumda karışmış

Xman bence fikrin süper..bende şimdi buradan koordinatör görüşümü ortaya atmak istiyorum.zaten bunu söyliyecektim önceden.İtti sayfasına yazmıştım biliyorsunuz.Bununla birleştirelim..

Bir koordinatör olacak.Bu arkadaş herkesin ne filosu var, en önemlisi nerede, hepsini 2 şer 3 er gün aralıklarla güncelliyecek.ortak saldırı ihtiyacı olduğunda, birisinin savunmaya ihtiyacı olursa, birbirine yakın 2 kişinin organize olmasına yardım edecek.Bu işi ben yaparım.Ama hevesli olan başka arkadaş varsa, ona da devredebilirzi tabi.sorun değil..

Senin bu fikrinde de organizsyon çöok öenmli..Birinin organize etmesi lazım.bunuda bu kişi yapar bence.Nasıl fikir??
https://prisonbreakittifaki.yetkin-forum.com
4TL4NT1S

4TL4NT1S

MesajKonu: Geri: Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi)   Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi) Icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 5:11 pm

ben normalde 8 som den 7 sini kendi gezegenimin yanına atarım 1 tanesinide tasıyıcı olarak kullanırım ama siz ne derseniz uymaya çalısırım sorun olmaz bu arada yukarıda 9 koloni demişsin 8 değilmi o :S
SELAMSIZ

SELAMSIZ

MesajKonu: ..............   Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi) Icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 5:13 pm

evet doğru diyonuz forumla karışmadı fakat ya canım çok sıkkın yaa söm 59 alanlı çıktı bide 4. sıraya attım pff
4TL4NT1S

4TL4NT1S

MesajKonu: Geri: Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi)   Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi) Icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 5:21 pm

silme bence o somurgeyi ilerde silersin
ARIZALI

ARIZALI

MesajKonu: Geri: Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi)   Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi) Icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 5:54 pm

4TL4NT1S demiş ki:
silme bence o somurgeyi ilerde silersin

şlk alınan sömler silinmez zaten arkadaslar alan kaç olursa olsun kademe basın ki kendini amorti etsin gezegen...

antlantise bu konuda katılıyorum What a Face
X MAN

X MAN

MesajKonu: Geri: Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi)   Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi) Icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 8:56 pm

Koordinatör olayı olmalı sen bu işi yaparsın Wink

@4TL4NT1S: Anladığım kadarıyla kademecisin... Yine de en azından sömürgelerinden 3ünü ittifak arkadaşlarının koordinatlarına yakın alırsan işe yarar.
Cosmo Kramer

Cosmo Kramer

MesajKonu: Geri: Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi)   Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi) Icon_minitimeCuma Mayıs 30, 2008 3:55 am

Yaz geldi yaw.atlantis sanmam, daha kademeci oynamıcak full.oynıcakmı yoksa?? Birkaç söm daha alak,sonra tekrar burada topik açalım veyahut biriiz organize etsin..yapalım bu işi
4TL4NT1S

4TL4NT1S

MesajKonu: Geri: Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi)   Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi) Icon_minitimeCuma Mayıs 30, 2008 6:02 am

ya taktigim su

som leri almak sonra küçük bir filo olusturup fl yağma yapmak bunn için okul kapanmasını bekliyom 2 hafta kaldı ya sabır Very Happy

Çok Önemli Söm. Dağılımı (Oyun Stratejisi)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-