Prisonbreak ittifakı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Prisonbreak ittifakı

PrisonBreak ittifakı irtibat forumu

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!!

+3
4TL4NT1S
ARIZALI
Admin
7 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Admin
Admin

Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!! Empty
MesajKonu: Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!!   Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!! Icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 4:01 pm

Beyler..Sirküye buradan devam lütfen.Katkılarınızı bekliyorum..Sirküye ne yazma ihtiyacı hissediyorsanız, burayda yazarsınız..Lütfen aktif olun forumda.En öenmlisi o.Yeni mesajları takip ederiz.Cevab vereceğimiz varsa cevap veririz vs..
https://prisonbreakittifaki.yetkin-forum.com
ARIZALI

ARIZALI

Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!! Empty
MesajKonu: Geri: Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!!   Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!! Icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 9:28 pm

sıradan msj bölümümüz hayırlı olsun What a Face
4TL4NT1S

4TL4NT1S

MesajKonu: Geri: Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!!   Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!! Icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 9:39 pm

hayırlı ugurlu olsun
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!!   Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!! Icon_minitimeÇarş. Mayıs 28, 2008 1:44 am

Koras aramıza hoşgeldin kardeşim..Koras dediğim gibi blacktornado'nun refesansıyla geldi.İttifakımıza hayırlı oılsun bakalım
X MAN

X MAN

MesajKonu: Geri: Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!!   Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!! Icon_minitimeÇarş. Mayıs 28, 2008 2:26 am

Arkadaşlar iss yapmak isteyen var mi Razz
Yalnız bi sorunumuz var GD yok Smile))
ARIZALI

ARIZALI

MesajKonu: Geri: Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!!   Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!! Icon_minitimeÇarş. Mayıs 28, 2008 8:29 am

Koras hoşgeldin...

ben iss ye iss demem iss gd li olmadıkca lol!
4TL4NT1S

4TL4NT1S

MesajKonu: Geri: Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!!   Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!! Icon_minitimeÇarş. Mayıs 28, 2008 2:03 pm

puhaha iss misese boş işler Very Happy:D
4TL4NT1S

4TL4NT1S

MesajKonu: Geri: Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!!   Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!! Icon_minitimeÇarş. Mayıs 28, 2008 2:04 pm

puhaha iss misese boş işler Very Happy:D
ARIZALI

ARIZALI

MesajKonu: Geri: Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!!   Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!! Icon_minitimeÇarş. Mayıs 28, 2008 4:46 pm

satılık metal var karsılıgı kris veya deu alınacaktır..bilgilerinize... Exclamation
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!!   Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!! Icon_minitimeÇarş. Mayıs 28, 2008 7:18 pm

Very Happy:D bu kri deu ihtiyaç bolluğunda bir allahın kulu kris deu satarsa elini öperim bea moruk
SELAMSIZ

SELAMSIZ

MesajKonu: deu krizi.   Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!! Icon_minitimeÇarş. Mayıs 28, 2008 7:28 pm

beyler hakketten deu ya ihtiyacim var ya metal karsiligi
4TL4NT1S

4TL4NT1S

MesajKonu: Geri: Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!!   Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!! Icon_minitimeÇarş. Mayıs 28, 2008 7:44 pm

aaaaaah sen gel bide bana sor o deut sorununu anam ağlıyo bi koloni basmak için :S:S
SELAMSIZ

SELAMSIZ

MesajKonu: offffffffffffffffffff   Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!! Icon_minitimeÇarş. Mayıs 28, 2008 11:56 pm

yav koloni değilde gd kasiyorum yaa
4TL4NT1S

4TL4NT1S

MesajKonu: Geri: Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!!   Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!! Icon_minitimeÇarş. Mayıs 28, 2008 11:57 pm

gd faaln boş işler gd kasanları ileride gorucem ben Very Happy:D
SELAMSIZ

SELAMSIZ

MesajKonu: öneriniz nerdir   Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!! Icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 12:30 am

gd yerine önersii olan varmi testament_1987@hotmail.com
SELAMSIZ

SELAMSIZ

MesajKonu: dikkaatt !!!!!!!!!!   Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!! Icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 12:34 am

msn adresimde alt çizgi var dikkat
Cosmo Kramer

Cosmo Kramer

MesajKonu: Geri: Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!!   Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!! Icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 12:52 am

Gd en önce çıkaran malı götürür atlantis, sen herhalde montecristo ile konuşmadıydın 45 te..adam sırf gd yi erken çıkardığı için 100 küsürlerden 20-30 lara çıktığını anlatırdı..
4TL4NT1S

4TL4NT1S

MesajKonu: Geri: Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!!   Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!! Icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 1:02 am

daha sonra noldu 200 lere düştü Very Happy:D ben naptım koloni bastım kademe yaptım suan benim oyun nasıl günde 2 milyon mal çıkıyo savs yapmadan SmileSmileSmile
SELAMSIZ

SELAMSIZ

MesajKonu: Geri: Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!!   Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!! Icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 1:23 am

hmm ya bu oyunda her sey yalan sadece günlük en az 12 yagma yapan kazanir usta ben bunu bilir bunu sölerim
SELAMSIZ

SELAMSIZ

MesajKonu: bunlari anlamiyorum   Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!! Icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 1:29 am

slayer dda ayrıldı ittiden ....
ARIZALI

ARIZALI

MesajKonu: Geri: Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!!   Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!! Icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 8:48 am

koloni işi bitti, gd ye de son yanmalı kademesi kaldı.. ama nasıl yapacas allah kerim What a Face

deu yardımlarınız itina ile kabul edilir What a Face karşılık olarak kris veya metal verilir Suspect
mAxEncOll

mAxEncOll

MesajKonu: Geri: Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!!   Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!! Icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 9:26 am

ya salı günü çeşmeye gitmiştim hesaba 1.5 gün falan dokunamadım 70 lerden 212 lere düştüm şimdi yine toplarlandım sayılır.. neyse hayırlısı Smile
SELAMSIZ

SELAMSIZ

MesajKonu: Geri: Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!!   Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!! Icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 1:49 pm

beyler acil sonda atacak varmi 1.58.8 e bana noob oldu
SELAMSIZ

SELAMSIZ

MesajKonu: üzgünüm....   Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!! Icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 1:55 pm

arkadaslar size ulasamadigim icin bi kac parca filom gitti önemli degil ama ilerde nasil yapacaz acil bi olay oldu nasıl olcak aksama kadar açarsanız mem olurum
Cosmo Kramer

Cosmo Kramer

MesajKonu: Geri: Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!!   Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!! Icon_minitimeCuma Mayıs 30, 2008 1:25 am

Slayer benim kanka arkadaşlar..o zevkine ölesine oynuyordu zaten.başlamıştı, ittifak kuralım dedik, kendi istediklerimizi yapalım, onunda kendine göre vakti geldi ayrıldı..bir sorun teşkil etmez o merak etmeyin.Çok güzel bir birlik oluştu burda.bize birşey olmaz.yeterki anlaşalım..O gerçekte kız peşinde koşacak, onun derdinde de hahaha..

Forum oyun sirküleri !!! sıradan mesajlarımızı lütfen buraya atalım beyler !!!
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» buraya kadar !!!!