Prisonbreak ittifakı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Prisonbreak ittifakı

PrisonBreak ittifakı irtibat forumu

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!!

5 posters

Foruma hoşgeldinmi, yoksa sirküye devammı
Forum bence süper olacak.Sirkü kapansın.Devam
Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!! Vote_lcap63%Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!! Vote_rcap
 63% [ 5 ]
anam babam usulü devam edecem ben.Sirküsüz yapamam.Sirküyü kapatmayın
Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!! Vote_lcap37%Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!! Vote_rcap
 37% [ 3 ]
Toplam Oylar : 8

YazarMesaj
Admin
Admin

Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!! Empty
MesajKonu: Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!!   Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!! Icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 4:48 pm

Arkadaşlar..Forumu açtık, sirküleri kapadık ama bunu ittifakı kurarkenki asıl amaç olduğu için yaptık.oyunda rahatlık isteyenler bu ittiye gelir mantığıyla.Şimdi bir fikrinizi almak istiyorum.ititfak için 2 tıkı öğrenemeyen adamın zaten ittifakımızda yeri yoktur.Oy verirseniz sevinirim.

Lütfen çekinmeden görüşünüzü oylayın.İhtiyacımız var buna
https://prisonbreakittifaki.yetkin-forum.com
X MAN

X MAN

MesajKonu: Geri: Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!!   Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!! Icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 5:16 pm

Önce şahsı görüşümü belirteyim;

Benim için sirkü kapanması veya açık olması sorun değil.
Ama bir ittifakın yazılı kuralları varsa ve bu kuralları kabullenip başvurmuşsak da o kurallara uymamız gerekir diye düşünüyorum.

Öte yandan sirküler acil durumlar için muhakkak bir araçtır ama bazen çok fuzuli konulara giriliyor bunlarda ittifak sakinlerini rahatsız edebiliyor.
Yineliyorum ben 2 duruma da karşı değilim ve belkide commanderim olduğu için bu kadar rahatım.

Commanderi olmayan arkadaşlarımızı da anlayışla karşılıyorum.

Sonuç ne olursa olsun arkadaşlar, demokratik bir oylama süreci işliyor ve gerçekten iyi bir ittifakız. Evrende böyle oyuncuları bir araya toplamak gerçekten zordur. Sinerji yaratmamız için sizlerinde biraz çaba sarf etmeniz lazım.

En azından birbirimizin msn'lerini eklemeliyiz. 10 kere verdim yine veriyorum msn'im Ben@MertBatu.com
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!!   Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!! Icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 5:44 pm

Dostum teşekkürler uzun yazın için önce..

Acil durumlar için açık kalmasını düşündüm zaten..evren 45 tede bu fikri attım, ittifak kurtuldu, ama insanların aktif olmasında sorun vardı..

O yüzden ben bu anketi 15 gün sonra tekrar edeceğim.Acil durumlar için aktif olup olmamasını duruma göre tekrar değerlendiririz..şimdilik denyelim bu şekilde..
ARIZALI

ARIZALI

MesajKonu: Geri: Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!!   Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!! Icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 5:51 pm

oyum a şıkkından yana What a Face ne güzel post kasıyoruz surda lol! kaan afferim güzel yapmışsın forumu ama dili tr yapsaydın ejnebice bilenn vaar bilmeyen var What a Face
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!!   Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!! Icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 5:53 pm

hee abi ya..Haklısın kesinlikle..zaten türkçeye bastıydım sanıyorum ama böle oldu..Zorlanan var.örnek şekil 1 a :selamsız kardeşimiz..hahah..ilahi selamsız

ya ben msnden her türlü neye ihtiyacınız varsa anlatıcam.Söz.kartalkaan@gmail.com.görürsünüz sabırlı bi şekilde anlatırım.mutlaka sorsun o arkadaşlar..
ARIZALI

ARIZALI

MesajKonu: Geri: Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!!   Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!! Icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 5:56 pm

Admin demiş ki:
hee abi ya..Haklısın kesinlikle..zaten türkçeye bastıydım sanıyorum ama böle oldu..Zorlanan var.örnek şekil 1 a :selamsız kardeşimiz..hahah..ilahi selamsız

ya ben msnden her türlü neye ihtiyacınız varsa anlatıcam.Söz.kartalkaan@gmail.com.görürsünüz sabırlı bi şekilde anlatırım.mutlaka sorsun o arkadaşlar..

ilk önce yabancı dil kursu vermekle başla kaan lol!
equal

MesajKonu: Geri: Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!!   Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!! Icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 9:43 pm

sirküyü kapatmıyalım acil durumlar ve güzel savaşlarıda ordan atarız ama geyik yapılmasın benim düşüncem bu
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!!   Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!! Icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 10:59 pm

Onu o şekilde yapmamazın sebebi şu:millet dinlemiyor, bir süre sonra gene her türlü geyik sirkülerden yapılıyor kardeşim..Bundan emin ol.tecrübem var.Ama deneme süresi dedim ya.Olmazsa mecbur öle yapacaz..Sen mesela şimdi sırf bunu dedim diye, iplemezsin forumu girmezsin inaktif gözüksün diye, dermişim Very Happy:D .öle olmsın ama tabi ricam..
equal

MesajKonu: Geri: Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!!   Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!! Icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 11:33 pm

Yönetici sensin benim tecrübem yok ama genelde oldum ittfaklarda sirkü acık ama kullanan yok
şu anda başka evrende oynuyorum orda hiç sirküler haber yok Smile
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!!   Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!! Icon_minitimeÇarş. Mayıs 28, 2008 1:28 am

Müdür, bende öle birşeye rastlamadım şimdiye kadar..Hadi madem o konuda da bi anket düzenleyek..puhaha...bir kişi bile seninkiler gibi bi itti görmemiştir kesin..her ittide, yığınla sirkü mesaj olur, sonra lanet gelir millete ve sonra kavga çıkar, aman çok yazmayın yeter die bağıranlar olur vs..bunu onlarca defa rastladım..O dediğin imkansız.O zaman o ittiler ölmüştür artık.veya şey olmuştur.adamlar 2 seneyi oynuyordur evrende.zaten oyuncu kalmamıştır..onlarda birbirini hepten tanıyordur kalanlar.millet konuşcaksa kırk yılda bir msnde konuşuyordur..
SELAMSIZ

SELAMSIZ

MesajKonu: ..................   Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!! Icon_minitimeÇarş. Mayıs 28, 2008 5:09 pm

kim anlamiyo len Smile reklam etmeyelim pls Smile

Forum ve sirküler mesajı konusunda oylama !!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-