Admin Admin
| Konu: ÖNEMLİ !! FORUMU NASIL KULLANACAĞIMIZ KONUSUNDA Salı Mayıs 27, 2008 9:09 pm | |
| Ben şöyle diyorum.Geyik tarzı şeylerimizi günlük, forum sirküleri açtım ya, orada yapalım diyorum..SIRADAN MESAJLARIMIZI BURADA ATALIM BEYLER başlıklı topikte.Yani burada https://prisonbreakittifaki.yetkin-forum.com/ogame-forum-sirkuleri-f1/forum-oyun-sirkuleri-syradan-mesajlarymyzy-lutfen-buraya-atalym-beyler-t18.htm.orada işte savaş taktiklerimizi vs..tartışırız.Haaa önemli mesajımız varsa, onun için herkes ayrı başlık açabilir..örneğin, ACİLL DEU YARDIMINA İHTİYACIM VAR..FİLO KALDIRAMIYORUM gibi.. Acil mesajların rahatlıkla görülmesi için dediğim gibi ben bu yolu buldum..1.si ve ennn önemlisi, aktif olacağız 2.burada başlık açılacak 3. Forumu yenilersiniz sadece, bakın ana sayfayı yenilediğiniz zaman, sağda üstte " Son gelişinizden bu yana gönderilen mesajlar " diye bir link var.oraya basınız..Diyelim Acil bir mesaj, henüz görmediyseniz, orada görürsünüz.. Arkadaşlar, bunları sadece kendi keyfim için yapmıyorum, uğraşmıyorum, siz de memnun olun diye, biraz da herkes için yani..DEDİĞİM GİBİ YAPILMAZSA, BİR ZAHMET YENİLEMEYEİ YAPMAZSANIZ, SADECE YAPACAĞINIZ O, BU FORUMU YÖNETEMEYİZ.SİRKÜ GENE AÇILMAK ZORUNDA KALIR..LÜTFEN YARDIMCI OLUN.BÖYLE GİDELİM. Sizin de görüşleriniz varsa, bekliyorum beyler.. | |
|