Prisonbreak ittifakı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Prisonbreak ittifakı

PrisonBreak ittifakı irtibat forumu

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

sürkülerin acilmasini istiyorum

5 posters
YazarMesaj
SELAMSIZ

SELAMSIZ

sürkülerin acilmasini istiyorum Empty
MesajKonu: sürkülerin acilmasini istiyorum   sürkülerin acilmasini istiyorum Icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 1:13 pm

beyler bugün 3 sorti yaptim az önce ve saldirdigim kisiler bana noob oldu sonda attiracaktim kimse yok forumdan ulasilmasi uzun oluyo sürkülerin acilmasini isitiyorum saygilar
chorjchak

chorjchak

MesajKonu: Geri: sürkülerin acilmasini istiyorum   sürkülerin acilmasini istiyorum Icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 2:10 pm

Bencede Sirkuler açılsa ii olur ama bu sistemde gerçekten iyi:)
X MAN

X MAN

MesajKonu: Geri: sürkülerin acilmasini istiyorum   sürkülerin acilmasini istiyorum Icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 2:11 pm

online listesini göremiyor musun dostum ?
Oradan bakıp online olan birine özel mesaj atabilirdin
SELAMSIZ

SELAMSIZ

MesajKonu: sssssssss   sürkülerin acilmasini istiyorum Icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 3:18 pm

yav arkadasim herkese tek tek atma mecburiyetim mi var acin orayi da kullanalim
4TL4NT1S

4TL4NT1S

MesajKonu: Geri: sürkülerin acilmasini istiyorum   sürkülerin acilmasini istiyorum Icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 5:52 pm

bence sole olsun 45. evrendede ole yapıyoruz sirkü açık kalsın ama sadece acil durumlarda kullanılsın
X MAN

X MAN

MesajKonu: Geri: sürkülerin acilmasini istiyorum   sürkülerin acilmasini istiyorum Icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 8:17 pm

Benim için hiç farketmez ama ittifak giriş kuralları bunlar kabul edenler buradalar.
Yine de orta yol bulunacaksa herkesin gönlü olsun bana hiç bir suretle farketmez.

Slayer vuruldu yeni evren rekoru oldu sirkuler olmadığı için kimsenin haber olmadı mesela. Sirkü'nün kapanmasının çok dezavantajı olduğu gibi abuk subuk mesajların önlenmesi içinde avantajları var.

Bir şey daha söyleyeyim ben sirküsü kapanan başka bir ittifak görmedim Smile
Yine de çoğunluğun kararına saygılıyım
ARIZALI

ARIZALI

MesajKonu: Geri: sürkülerin acilmasini istiyorum   sürkülerin acilmasini istiyorum Icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 8:45 pm

sirküler açııılsıın çatııışmaaalarr başlasııın lol!

vella acil durumlar icin acılabilir aslında burdan millet birbirine ulaşana kadar mevsim deişio, zaten herkesin burda on olması gerek burdan rahat haberleşebilmek icin oda olmuyo ne yazııkki, benim içinde fark etmez ama koordine de zorluk cekecemiz kesin... Wink
X MAN

X MAN

MesajKonu: Geri: sürkülerin acilmasini istiyorum   sürkülerin acilmasini istiyorum Icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 9:12 pm

05-29 20:08:26 sivasspor58 [2:154:9] Konu basligi yok Cevapla
kardes sirkusuz olmuo ya kusura bakmayın kac gundur ittideyim ama kimseyle muhabbet edemedim

İttifak yönetimine sesleniyorum;
Kendi görüşleri dışındaki görüşleri dikkate almayan bir ittifakta bende daha fazla durmam bu bilinsin.

Bu probleme en acilinden çözüm bulunması taraftarıyım
4TL4NT1S

4TL4NT1S

MesajKonu: Geri: sürkülerin acilmasini istiyorum   sürkülerin acilmasini istiyorum Icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 9:15 pm

ben bi liderle konusiyim Smile
X MAN

X MAN

MesajKonu: Geri: sürkülerin acilmasini istiyorum   sürkülerin acilmasini istiyorum Icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 9:23 pm

Şu bir gerçek ki;
Herkes forumdan anlamıyor arkadaşlar anlamak da zorunda değiller tabii ki

İnsanlar iş güç arasında oyun oynuyorlar bazen
saniyelik durumlar için bilmedikleri foruma üye olmaya çalışıp mesaj atmak onlara külfet geliyor.

Her iki durumu da saygıyla karşılıyorum ama ittifak bu konuda 2'ye bölünmüş durumdayken çözüm bulunmaması PRISON'un sonu olur benden söylemesi :/

Bu kadar kaliteli oyuncular tekrar bi araya kolay kolay gelemezler...
4TL4NT1S

4TL4NT1S

MesajKonu: Geri: sürkülerin acilmasini istiyorum   sürkülerin acilmasini istiyorum Icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 9:25 pm

doğru diyosun cosmo cramer in on olmasını bekliyomm msn de o bu konuyu cozer:)
X MAN

X MAN

MesajKonu: Geri: sürkülerin acilmasini istiyorum   sürkülerin acilmasini istiyorum Icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 10:06 pm

epeydir on olmuyo walla bende merak ettim
SELAMSIZ

SELAMSIZ

MesajKonu: en doğrusu bence..   sürkülerin acilmasini istiyorum Icon_minitimeCuma Mayıs 30, 2008 12:18 am

ii denemeydi coğumuzun belki de daha önce karşilaşmadığı bi uygulamaydı bi kaç eksik verdik ama olsun sonuçta forumda kitleye ulaşabildik tbr dediğim gibi her ikisinide bir arada götürürsek sürküler ve forum çok daha güzel olacak

sürkülerin acilmasini istiyorum
1 sayfadaki 1 sayfası